Feng Shui-vår på manos


Feng Shui i manos skyltfönster, se fler skyltfönster här.

I vår kommer Feng Shui konsult Isabella A Johanson tillbaka till manos för att hålla tre lördags-workshops med olika Feng Shui-teman. De hålls i rummet bakom butiken som till vardags är Karin’s keramik-ateljé. Första tillfället är lördag 22 januari, då temat är “Rensa och organisera hemma med hjälp av Feng Shui”.

Här på manos har vi börjat med att rensa källaren och vilken skön energi det ger! Vetskapen att det nu finns en logik i hur saker och ting är placerade och att det blir verkligt ljust när man trycker på ljusknappen…. (vilket fantastiskt ljus det blev när vi bytte ut alla trasiga glödlampor – hur kom det sig att det tog flera månader att ställa sig på en stege och göra det?)!

Workshopen håller på mellan kl 10-15.30 och kommer att innehålla både praktik och teori. Det finns plats för åtta personer och sista anmälningsdag är den 15 januari, så passa på!

Mer info finns hos och anmälan görs till Isabella på Sjätte elementet.

Comments are closed.